• Fri fragt ved køb over 399 kr.
  • Bestil inden kl. 17 i hverdagene, afsendes samme dag.
  • Kun lovlige produkter.

Om os

Velkommen til Damp24 👋
Siden 2012 har vi specialiseret os i e-cigaretter og e-væsker på det danske marked. Vi holder os orienteret om det nyeste produkter ved blandt andet at besøge messer. I løbet af vores mange år på markedet har vi erfaret os en stor viden inden for produktkendskab samt e-cigaret lovgivning. Vi er i tæt samarbejde med vores leverandører for at sikre, at vores varer altid lever op til Sikkerhedsstyrelsens krav og godkendelser. Derudover har vi igennem mange år været medlem af BECIG, som er en dansk brancheforening for e-cigaret forhandlere, importører og producenter. I foreningen arbejder vi sammen om at sikre det danske marked indenfor e-cigaretter.

Her på webshoppen Damp24.dk og i vores e-cigaret butik i Silkeborg finder du vores store sortiment hvor vi forhandler følgende brands: Aspire - Voopoo - Eleaf - JoyeTech - SmokTech - Vapeson - Innokin - Hangsen e-væsker - Sundbygaard - FlavourArt - Decadent Aroma.

Bestil dine produkter inden kl. 17:00 i hverdagene og vi afsender varerne samme dag. Hvis du er interesseret i personlig betjening, så står vores top serviceminded personale klar til at hjælpe dig i Silkeborg midtby. Du finder butikken på strøget - Søndergade 21. Alle vare du ser på webshoppen finder du naturligvis også i den store butik 😁💨

Vi er altid klar med gode råd og vejledning, så tøv ikke med at kontakte os på mail eller telefon.

 

VIRKSOMHEDSOPLYSNINGER

Damp24 E-cigaretter & Tilbehør
Søndergade 21, 8600 Silkeborg
CVR: 34 87 93 03
Mail: info@damp24.dk
Tlf. 55 25 72 79

Nykredit Bank:
Regnr.: 8117
Kontonr.: 0003099215